Eindelijk zwanger !

Jaaaa wij zijn ZWANGER !!

Op 20 maart 2015 stond ik helemaal alleen in ons toilet, te wachten op dat plus-teken tot mijn hart een sprongetje maakte. 15 maanden na mijn pil stop, in onze vierde ronde clomid/pregnyl waren we eindelijk zwanger.

Manlief was nog voorzichtig toen ik dol enthousiast hem stond op te wachten toen hij thuis kwam van zijn werk. We hadden namelijk twee maanden geleden een miskraam gehad na 6 weken zwangerschap dus de schrik zat er nog wat in. Maar ik voelde dat het dit keer goed zat.

Ik haast mij naar de huisarts om bloed te prikken en de dag erna werd de zwangerschap bevestigd. Joepie!

De eerste echo stond gepland en ik keek er zo hard naar uit om dit nieuwe leven in mijn buik voor het eerst te kunnen bewonderen.

19274995_10211896103534716_873807911987547100_n

Het gaf ons een zalig gevoel om voor het eerst dat klein flikkerend hartje te zien en aan 9 weken ook voor het eerst te horen. De kwaaltjes kwamen na 6 weken dagelijks voorbij ochtendmisselijkheid? Zeg maar ’24 op 24, 7 op 7 misselijkheid’ tot 22 weken mocht ik dagelijks een sprintje inzetten naar het toilet. Wat deed onze jongen mij toch aan.

Een ding was ik zeker dit kereltje in mij was het allemaal waard, iedere pil die ik slikte, iedere spuit die ik zette en ook dit ziek zijn ging het meer dan waard zijn. Ik hield ten slotte toen al met iedere vezel in mijn lijf van hem.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: