Mijn 7 goede voornemens

De feestdagen zijn voorbij en we werden dit jaar overladen door kussen en knuffels en kregen de warmste wensen. Iedereen wenste ons oprecht een beter en gelukkiger Nieuwjaar. En omdat ik mezelf en mijn gezin ook een beter jaar toe wens werd het  tijd om mijn goede voornemens te maken.

  1. Op nummer 1 staat een zwangerschap hoe kan het ook anders het is onze grootste wens en al hebben we dit niet zelf in de hand wil ik deze toch bij mijn goede voornemens zetten. Dit jaar willen we sowieso opnieuw gaan voor een gezonde zwangerschap. De eerste afspraak bij de fertiliteitsarts staat al in fluo gemarkeerd in de agenda en ik kijk er vol positiviteit naar toe.
  1. Ik wil dit jaar nog meer los laten waar ik geen controle op heb al is dit een hele moeilijke voor mij. Ik weet graag waar ik aan toe ben en heb graag de touwtjes in eigen handen en kan behoorlijk gefrustreerd worden wanneer dit niet zo is al ben ik door de jaren heen hier veel soepeler in geworden.
  1. Dit jaar wil ik een gezondere levensstijl aangaan. Gezonde voeding wil ik centraal zetten in mijn leven en wil deze graag doorgeven aan Rein. Gezonde maar ook eerlijke voeding vind ik sinds ik mama ben geworden belangrijker dan ooit en steeds vaker kies ik voor bio en plantaardige producten, groenten en fruit komen steen vast van bij de groenteboer. En wie weet komen mijn sportkleren eindelijk nog eens uit de kast, al kan ik dat laatste mij kennende nog niet beloven.
  1. In 2018 wil ik graag tijd maken om te reizen al hebben we daar nog geen concrete plannen voor gemaakt. Dat hoeft ook niet heel ver te zijn ook in eigen land zijn er tal van leuke plekken die ik graag eens wil bezoeken. Bij deze doe ik ook een oproep aan iedereen die tips heeft om zowel in binnen en buiten land te reizen met een 2 jarige peuter laat het mij gerust weten ik dank u bij voorbaat.
  1. Ik wil tijd vrijmaken voor mijn familie en vrienden, een weekendje samen op stap gaan. Lekker gaan eten. Hen laten zien hoe dankbaar ik ben dat zij in mijn leven zijn.
  1. Ik wil meer lezen en schrijven, boeken hebben me altijd al geïnteresseerd en ieder jaar kon je me vinden op de boekenbeurs maar de laatste jaren heb ik er te weinig tijd voor vrij gemaakt en ik hoop dit jaar de liefde voor de boeken terug op te pikken.
  1. Bovenal wil ik vooral genieten van de kleine dingen in het leven want het zijn die kleintjes samen die het leven groot maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: