Wat doe ik om mezelf graag te blijven zien – ouderzonde #3

Hoofdzonde nummer 3 uit de #ouderzonden is Luxuria (onkuisheid – lust – wellust) gelukkig hoef ik hierover niet letterlijk in detail te treden maar de 3de vraag van de 7 hoofdzonden is namelijk : Wat doe je om jezelf graag te blijven zien en dit over te brengen aan je partner nu je in de eerste plaats vooral ‘ouder van …’ bent?

Wij hebben van in het begin geprobeerd om steeds tijd voor elkaar vrij te houden ondanks wij nu ook ouders geworden zijn. Op een regelmatige basis doen wij iets met ons tweetjes. Date night noemen ze dit tegenwoordig en die date night blijft een eeuwige klassieker voor ons. Eerst gaan we naar de pizzahut om daarna een filmpje mee te pikken. Zalig vinden we het. Wij zijn echte filmfanaten. Honderden films hebben we al samen gezien en honderden euro’s hebben we al in de cinema achtergelaten.

We houden beide van sci-fi en fantasy films maar ook de betere actie films en een goede komedie kan ons bekoren. En ik geef toe onze (bijna) wekelijkse cinemabezoekjes van vroeger mis ik stiekem wel een beetje.

Maar thank god voor series en de binge watcher in mij is verliefd op series a la ‘Once Upon a Time’ , ‘Vikings’ en my all time favorite ‘Game Of Thrones’.

In afwachting tot het nieuwe seizoen van GOT zijn we begonnen met ‘The Tudors’ grote aanrader by the way ! Vooral omdat Johnathan Rhys Meyers de hoofdrol speelt, topacteur en hottie eerste klas om van Henry Cavill nog maar te zwijgen. Dan kruipen we s’avonds naast elkaar in de zetel en genieten we volop van het samen zijn.

Ook geven we elkaar voldoende vrijheid om ook apart iets te doen. Dan gaat hij naar de voetbal en dan ga ik om mijn beurt eens uit eten met vriendinnen. Wij hebben dat nodig die vrijheid om onszelf verder te ontplooien als persoon en individu en dat is de mooiste eigenschap van liefde geven en krijgen. Even weg van elkaar maar altijd uitkijkend om terug samen te komen want dat samen zijn is als thuis komen bij elkaar.

Ps: Aan iedereen die ooit nog eens een cadeautje wil geven je kan ons beiden altijd plezieren met een paar cinematickets. Dank bij voorbaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: