Brief aan Rein

4 jaar

Ik kan het haast niet geloven dat we nu al jouw vierde verjaardag mogen vieren. Je kijkt al weken uit naar jouw verjaardag. Vrijdag werd er al gevierd in je klas met je vriendjes. Reuze trots was je toen ik je kwam ophalen met je mooie kroon op je hoofdje.

Feest

Zaterdag kon je al niet wachten om ons huis te versieren en ballonnen op te blazen. Morgen is het jouw dag. Vandaag hadden we al een mini feestje samen met je vriendje Zjef en tante Kathleen. Binnen 2 weekjes vieren we dan je grote feest voor alle familie en ook daar kijk je enorm naar uit al is het wachten je soms wat te lang.

Het afgelopen jaar is er veel veranderd voor je. Je starte met school en die verliep moeizamer dan gedacht. Maanden heb ik je al huilend achter moeten laten en weet vriendje dat ook mijn hart elke dag brak maar ondertussen zit je al in de 2e kleuterklas je hebt je plekje gevonden en je bent er helemaal opengebloeit.

Je werd dit jaar ook grote broer een titel die op je lijfje geschreven is want wat zie jij je kleine broertje graag! Twee handen op een buik al vanaf de eerste dag en Otis is ook echt zot van jou. Hij wil altijd bij jou zijn en zoekt en volgt je overal. Ik kijk enorm uit naar de vele avonturen die jullie samen zullen beleven.

Een lieve charmeur met een eigen karakter. Een echt buitenkind met een ‘ik wil helpen’ en ‘ik kan dat al alleen’ mentaliteit. Je wordt graag betrokken in alles wat we doen en later wordt je werkman net als papa. Een tettergat ben je en je haalt graag grapjes uit. Samen gek doen en samen lachen vindt je super leuk. Gevoelig ben je ook je vindt het belangrijk je ergens veilig te voelen daarom dat je vaak op nieuwe plekken onze hand een tijdje nodig hebt om even de kat uit de boom te kunnen kijken alvorens op verkenning te gaan. En weet je Rein dat is oké hou mijn hand maar vast zolang je die nodig hebt zal ik er zijn.

Morgen is het pedagogische studiedag dus heb je een extra dagje vrij en dat net op je verjaardag. We gaan er een leuke dag van maken samen. Een alles-mag-dag speciaal voor jou.

Vier jaar. Als ik terug denk naar het moment ik je voor het eerst in mijn armen kreeg en dan nu kijk naar wat voor een knappe jongen je aan het worden bent dan kan ik niet anders dan trots op je zijn.

Je bent alles wat ik me ooit had voorgesteld van een zoon. Je bent mijn eerste droom die werkelijkheid werd. Bedankt om ons leven zo mooi in te kleuren in alle kleuren van de regenboog.

Gelukkige verjaardag lieve schat. Geniet van je dag, je hebt er zo hard naar uitgekeken.

Een gedachte over “Brief aan Rein

Voeg uw reactie toe

  1. Een zeer mooie en ontroerende brief met zoveel waarheid in, ik lees zoveel dingen waaraan ik mijn kleindochter Anaya herken beetje afwachtend ook even omi haar hand ze weet dat ik altijd mijn vleugels rond haar leg, wanneer ze vertrouwen heeft trekt ze erop uit ook een buiten kind en altijd tijd voor een grapje, een gevoelskind met een week hartje, haar zus is haar spiegel, daarom ze ook spiegel tweelingen worden genoemd. Ik wens Rein een HELE FIJNE VERJAARDAG 🎂🎁🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉DE KAPOEN 😘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: